3/13/2013

HİÇ YAŞLANMAYAN TREND: ÇİZGİLİLER


Yoğunluktan burayı öyle ihmal ettim ki, ama aklım hep blogumda! Sonunda en sevdiğim trendlerden biriyle geri döndüm: Çizgililer :) Bu hiç "yaşlanmayan" trend (yaşlanmayan diyorum çünkü zaman bir tek onu eskitmedi sanırım) farkında olsak da olmasak da hayatımızda geniş bir yer kaplıyor. Çocukluk fotoğraflarınıza bir göz atın ya da ailenizin eski resimlerine; eminim o zamanlar da çok modaydı ve öyle görünüyor ki bizim çocuklarımız da çizgililere bürünecek.
I've been so busy and I could'not take care of my blog but I am always thinking about here. At last, I am here with one of my favorite trends: Striped :) This "ageless" trend (I call it ageless because time didn't make it unfashionable) has a big impact on our lives. When you look at your childhood photos or your parents' old photos, I am pretty sure that you will see stripes on those photos and it seems that our children will also wear them as a trendy outfit.


Basiclerin başında gelen çizgili kıyafetler; sıkça bahsettiğim ve çok da sevdiğim kurtarıcı parçalardan biri. Aslında benim pek sevdiğim bir trend değildi çünkü malum; çizgili kıyafetleri doğru kullanmak gerek aksi takdirde sizi daha kilolu gösterebilir. Ama annem tam bir çizgili kıyafet hastasıdır, neredeyse bütün dolabı  onlarla dolu ve beni de çizgili giymeye o alıştırdı. Doğru parçayı seçtiğinde, doğru kombinlediğinde gerçekten göz alıcı görünmek mümkün. 
Striped clothes are one of my favorite basics that helps you to get out of "What should I wear?" question. Actually I didn't like this striped trend so much because as you know, they may show you fatter than you are. My mother is a striped lover and her closet is full of striped clothes and she is the one who made me wear stripes :) It is possible to look stunning with stripes if you choose the right one.


Her tarz kıyafete uyum sağlayan, adeta bal şeker çizgililere bu sezon elbise, etek ve pantolonlarda sıkça rastlayacağız. T-shirtleri söylememe gerek yok sanırım, özellikle yazın marine temasının en revaçta olduğu dönemde, çizgili t-shirt olmadan olmaz :) Çizgili parçaları daha sade bir parça ile kombinlemenizi öneririm. Ama vücudunuza güveniyorsanız bu senenin modası çizgili-çizgili kombinleri de uygulayabilirsiniz.
We will see striped dresses, skirts and pants too much in this season. They fit every type of style that you want to wear. It goes without saying that, striped t-shirts are our cults and especially in summer; it perfectly fits marine theme. I recommend you to wear them with simple pieces but of course you should wear striped-striped pieces if you have fit body.


Bu yıl çizgili kıyafetlerde özellikle siyah-beyaz çok moda. Enine ve ya boyuna fark etmez, yeter ki çizgili olsun! Mango'nun 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda da siyah-beyaz çizgili kıyafetlere bolca yer verilmiş. Miranda Kerr kıyafetleri o kadar güzel taşımış ki hemen gidip kendime bir kaç parça almak istiyorum. 
Black-white coloured stripes are so trend in this season. It does'not matter whether stripes are vertical or horizontal. Mango used a lot of black-white striped clothes in its Spring/Summer 2013 Collection. Miranda Kerr is so beautiful in these clothes and I want to buy all of them.


Çizgili kıyafetleri yeniden gün ışığına çıkarmanın vakti geldi!
It's time to bring light to striped clothes!

2 yorum:

  1. evet yaa cidden hiç eskimeyen bir desen, bu sezon daha da ön planda olsa da aslında hep bi kenarda vardır çizgili bişeyler... Ben en çok siyah beyaz çizgili bluz ve renkli etek/pantolon ikilisni yakıştırıyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de her halime alıştım artık, aksesuarlarda da çok hoş duruyor aslında :))

      Sil

Thanks for your comments.