4/13/2016

PUMAxMcQ Koleksiyonu



Retro görünmek isteyen ve tarzından ödün vermeyenlerin tercihi PUMAxMcQ Koleksiyonu, Beymen Mağazaları’nda satışa sunuldu.


Uluslararası spor markası PUMA, Birleşik Krallık’ın yıldızı McQ tasarımlarını Türkiye’ye getirdi. PUMA’nın ikonik stillerini McQ’nun dizaynı ile yeniden tanımlandığı koleksiyon, retronun fütüristik tarzda yorumunu yeniden karşınıza çıkarıyor. Türkiye’de sadece Beymen Mağazaları’nda satışa sunulan PUMAxMcQ Koleksiyonu altı farklı tasarımı ile dikkat çekiyor.




İlhamını extreme sporlardan ve güçlü mimari yapılardan alan PUMAxMcQ Koleksiyonu, PUMA’nın 90’lar koşu konseptini yansıtıyor. Koleksiyon, birbiri ile zıt dokuların ve net çizgilerin bir arada kullanıldığı, ışıltı ve metalik detaylarla canlandırılan yumuşak premium deri ve nubuk ayakkabılardan oluşuyor. Canlı renkleri eğlenceli tasarımlarla bir araya getiren koleksiyon, retro fütürist konseptinin benzersiz bir örneğini sunuyor.

McQ tasarımının estetiğini ve PUMA’nın spor DNA’sını bir araya getiren ayakkabılar, lüks parlak derisi, esnek bant ve deri tokası ile benzersiz bir taban içeriyor. Ayakkabıların kristal görünümünü 3D logosu tamamlıyor.

Kadınlara özel PUMAxMcQ Disc ve Serve modellerinin yanı sıra dikkat çekici boğazlı unisex PUMAxMcQ Brace modelleri ile toplam 6 farklı tasarımın sunulduğu PUMAxMcQ SS16 Koleksiyonu, Türkiye’de sadece Beymen Mağazaları’nda ve beymen.com.tr’de.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Thanks for your comments.