4/27/2014

PARFÜMEVİ YORUMLARIM


Herkes gibi benim de parfümlere karşı inanılmaz bir zaafım var. Yeni kokular denemeyi ve kullanmayı çok seviyorum. Aslında sizinle özdeşleşen bir kokunuz olması çok güzel bu yüzden aynı kokuyu sürekli kullanmak kulağa oldukça mantıklı geliyor ancak bir süre sonra sürekli aynı kokudan sıkılıyor insan. 
Bazen de günlük rutin işlerimize uygun parfümler tercih edebiliyoruz. Evde farklı, dışarıda farklı, spora giderken farklı parfüm kullanıyorum mesela ben. 
Herşey iyi hoş ama sürekli parfüm değiştirmek, bazen parfümü aldıktan sonra beğenmemek ya da tenimize uymaması ve ona bir sürü para vermiş olmak parfüm almanın en sıkıntılı yanlarından biri. Bu durumda bir çok insanın tercihi açık parfüm oluyor. Açık parfüm kullanırken de tercih ettiğimiz markanın kalitesi oldukça önemli çünkü koku orjinal parfüme benzemiyor ya da kalıcılığı bazen 1 saati bile geçmiyor aynı zamanda benim gibi hassas bir teniniz varsa alerji yapma olasılığı da çok yüksek.


En son kullandığım parfümevi.com.tr den gelen açık parfümden oldukça memnun kaldım. Dışından başlayacak olursak 3 parfümü oldukça şık bir kutuda göndermişler. Parfüm şişeleri marka ve cinsiyete göre farklı renklerde ve oldukça özenle hazırlanmış. (Sprey kısmını çok sevdim.) 
Kokular ise orjinaline oldukça yakın ve gerçekten çok kalıcı. İki kez sıkmanız bile yeterli, uzun süre sonra koku hala duruyor. 


Parfümlerin yanında iki adet de tester göndermişler. Ayrıca 3 adet parfüm aldığınızda kargo ücretsiz. En memnun kaldığım konulardan biri de normal şartlar altında 3 günden önce gelmeyen kargo ertesi gün elimde oldu. 


Tüm bunlara ilaveten iyatları ise oldukça uygun; 10 TL! parfümevi.com.tr ye girip beğendiğiniz ya da kullandığınız herhangi bir parfüme tıklıyorsunuz ve sizi o parfümle aynı kokuda olan açık parfüme yönlendiriyor. Böylece hangi parfüm hangi kokuydu kafa karışıklığı yaşamamış oluyorsunuz. Kesinlikle denemeye değer!

4/21/2014

ISIYA KARŞI SAÇ KALKANI PHYTOKERATINE SPREY!

Bitkilerle saç bakımı konusunda uzman Fransız PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından üretilen Phytokératine Sprey, saçı ısının verdiği zararlara karşı koruma altına alıyor.


Saçı sakinleştirip güçlü ve yumuşak bir yapıya sahip olmasını sağlayan Phytokératine Sprey, ısının verdiği zararlara karşı da koruma altına alıyor. Spreyin içeriğindeki bitkisel keratin ve hyaluronik asit, saç teline işleyerek saç yapısını onarıp saçın nemini en iyi seviyede tutmaya destek oluyor. Ayrıca formülündeki yun-zhiekstresi, saç tellerinin etrafını sarıp ısıya karşı koruyor. Bu sayede kökten uca korunan ve kolay şekil alan saçlara kavuşmak hayal olmaktan çıkıyor.

PHYTOKÉRATINE ISIYA KARŞI KORUYUCU SPREY, 55 TL

FEMİNEN VE IŞILTILI BİR KOKU; SEE BY CHLOE

Güzellik Partneri Douglas, taze açan çiçeklerin ferahlığını uyandıran See by Chloe éau fraiche parfümünü mağazalarında satışa sunuyor.

Su sümbülünün şiirsel notaları ile açılan See by Chloe éau fraiche, kalp notalarında elma çiçeği ve yasemin ile birleşiyor. Dip notadaki vetiver ise kokuya canlılık ve kişilik kazandırıyor. Bağımlılık yapan, ferah ve floral See by Chloe éau fraiche,Paris içerisinde yapılan bir yürüyüşün zarafetini simgeliyor.


Douglas Parfümeri Mağazaları
Adana; Ziya Paşa Bulvarı / Ankara; Cepa AVM / Antalya; Terracity AVM
Bursa; Korupark AVM / Eskişehir; Espark AVM
İstanbul; Capacity AVM - Kanyon AVM – Marmara Park AVM - Nişantaşı City’s AVM
  İzmir; Alsancak - Forum Bornova AVM /  Trabzon; Forum AVM


4/18/2014

VOGUE EYEWEAR YENİ MARKA YÜZÜ: ECE SÜKAN


Vogue Eyewear gözlük markası, Türkiye'de ilk defa lokal bir marka yüzü ile anlaştığını duyurdu. Markanın yeni sezonda birlikte çalışacağı isim ünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan.

İstanbul, 17 Nisan 2014 – Her sezon, uluslararası moda trendlerini yeni ve orijinal kreasyonlar ile zenginleştiren ünlü İtalyan gözlük markası Vogue Eyewear İstanbul’da gerçekleşen basın lansmanı ile popüler, güzel ve yetenekli stil danışmanı Ece Sükan’ın, Türkiye’deki yeni marka yüzü olduğunu duyurdu.  Luxottica Türkiye Ülke Müdürü İlker Mat, Luxottica Türkiye Pazarlama Müdürü Ömer Altıkardeşler veEce Sükan’ın katılımıyla Karaköy’ün popüler restoranlarından biri olan Ferah Feza’da gerçekleşen lansmanda, Ece Sükan’ın yer aldığı yeni sezon reklam filmi çekiminden kareler de ilk defa basına gösterildi.

Vogue Eyewear Global Marka Direktörü Mariavittoria Di Stasi ve Luxottica Türkiye Ülke Müdürü İlker Mat, bu anlaşmadan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. “Vogue Eyewear markası ile bu yıl dünyada bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’deki lokal marka yüzümüz olarak Ece Sükan ile anlaştık. Ece Sükan yapmış olduğu her işte son derece başarılı olmuş, stil sahibi bir profesyonel. Onun moda dünyasındaki bu duruşu, Vogue Eyewear marka değerleri ile tamamen örtüşüyor. Ece Sükan’ı, bu işbirliği kapsamında Vogue Eyewear ile yan yana görmekten çok mutluyuz.” dedi.


Ece Sükan ise Vogue Eyewear ile çalışmaktan büyük keyif duyduğunu belirterek konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Vogue Eyewear markası ile çalışmak oldukça heyecan verici ve bu işbirliğinden keyif aldığımı belirtmeliyim. Reklam çekimlerinde benim de tanıttığım koleksiyon oldukça stil sahibi, bir o kadar da renkli. Umuyorum ki herkes koleksiyonu en az benim kadar beğenir.”

Koleksiyonlarını dinamik, meraklı, cesur ve kendi kişiliğini ifade etmek için daima uygun stilin arayışında olan kadınlar için tasarlayan Vogue Eyewear, mükemmeliği ve çekiciliği ön plana çıkartan detayları ve en son trendler ile uyumlu modelleri ile dikkatleri çekiyor.




Çantamdan Ayırmadığım Yeni Bir Şey Var!

Gülüşünüzün imzası dişleriniz derler. Gerçekten de öyle bence. Piyasada bembeyaz dişlere sahip olabilmek için pek çok ürün var, ancak ne yazık ki istediğim sonucu verebilen bir tanesiyle hala tanışamamıştım. Ta ki yakın bir arkadaşım bana Signal White Now Gold’u tavsiye edene kadar. Önceden raflarda olan White Now ürününe oranla White Now Gold’da anında beyazlatma etkisini 3 katına çıkartmışlar.

O ışıl ışıl, bembeyaz dişlere gerçekten de tek fırçalamada bile sahip olabildiğimi gördüğüm anda tamam dedim işte aradığım ürün buymuş. Özellikle “diş macunu” da demiyorum “ürün” diyorum çünkü klasik bir diş macunu banyoda aynanızın önünde durur, ancak Signal White Now Gold benim aynamın önünde duran değil, gün boyu çantamda taşıdığım bir kozmetik ürün gibi resmen. Nasıl ki gün içinde makyajımı tazeliyorum ve yenilenmiş gibi hissediyorum, Signal White Now Gold’la da ne zaman mücevher gibi parlayan dişlere sahip olmak istersem, çantamdan çıkartıp dişlerimi fırçalıyorum.

Ayrıca çok keyifli bir web sitesi var White Now Gold’un. www.pariltilihayatim.com Facebook’unuzla bağlanıyorsunuz ve bir anda kendinizi magazinlerin, paparazzilerin dünyasında buluyorsunuz. Ünlü magazin muhabiri Seyhan Erdağ, size ait milyon dolarlık bir villayı dolaşıyor. Fotoğraflarınız da evin duvarlarını süslüyor. Bu da yetmezmiş gibi www.pariltilihayatim.com ‘a girip formu dolduranlar arasından yapılacak çekilişle 75 adet içi Yves Rocher güzellik ürünü dolu Furla'nın efsanevi Candy Bag çantası hediye ediliyor. Daha ne olsun, Furla çantanıza atın Signal White Now Gold’u ve anında bembeyaz dişlere sahip olun!

Bir boomads advertorial içeriğidir.