10/24/2014

MAID IN LOVE SS/2015 DON’T K MY J KOLEKSİYONU MBFWI


Mercedes-Benz’in bu yıl desteklediği Maid In Love markasının İlkbahar/Yaz 2015 “Don’t K My J” koleksiyonu 80’lerin eğlenceli, iyi hissettiren ve dinamik sosyal hayatından ilham alıyor.


Herkesin mutlu ve rahat hayatlar sürdürdüğü 80’lerin bize sunduğu şekerleme renkleriyle yaratılmış baskı hikâyelerinden ortaya çıkan “Don’t K My J” koleksiyonu, 3D modern kumaşlarla, geleneksel kumaşları bir araya getirerek sokak modası stilini eğlenceli bir yaklaşımla en üst seviyeye çıkarıyor. 


80’lerin görüntüsünü tam olarak yansıtabilmek adına tropikal grafikler, günümüz dijital baskı tekniği ile uygulanırken; abartılı siluetler o dönemin birer sembolü olarak koleksiyonun en önemli parçalarını oluşturuyor. Sıradışı armalar, tasarımların üzerinde kendini gösterirken, el işi boncuklarla tamamlanarak DIY (Kendin Yap) fikri ile dönem vurgulanıyor.


Aykırı ve bir o kadar da hayata pozitif bir açıyla bakan Maid In Love markası bu koleksiyonu retro sweatshirtler ve eşofman altları, slogan lastiklerle süslenmiş parçalar, yüksek belli alt gruplar ve alt-üst kombinlenen takımlar ile dönemin etkisini yansıtıyor.


80’lerin plaj temalarını çizgi karakterler ile birleştiren ve renkli bir yaz hikayesi sunan Maid In Love Ilkbahar/Yaz 2015 koleksiyonu, büyük bir parti tadında keşfedilmeye çıkıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Thanks for your comments.