9/20/2014

H by Hakaan Yıldırım Londra Moda Haftası’nda sunuldu!


Hakaan markasıyla ilk yurtdışı defilesini 2010 yılında Londra Moda Haftası’nda sunduktan sonra koleksiyonlarını Paris Moda Haftası’nda sergileyen, Hakan Yıldırım yeni markası H by Hakaan Yıldırım ile Londra’ya geri döndü.

IMG Fashion ve DHL Express işbirliği ile başlatılan DHL Exported programına katılan 35 ülkeden toplam 150 tasarımcı arasından birinci seçilen Hakan Yıldırım,
2 sezon üst üste, koleksiyonlarını Londra Moda Haftası’nda sergiledi.

30 parçanın sunulduğu H by Hakan Yıldırım İkbahar / Yaz 15 defilesi geçtiğimiz Salı günü Londra’da Somerset House’da gerçekleşti.

İlhamını insanların birbirleriyle ilişkilerinden alan H by Hakaan Yıldırım koleksiyonu, insanlar ve hayvanların doğadaki ilişkisine gönderme yapıyor.


Yeni H by Hakaan Yıldırım İlkbahar / Yaz 15 koleksiyonu insanların ve hayvanların bir arada yaşadıkları doğaya ithafen hazırlandı. Renk patlamalarının görüldüğü koleksiyon; sarı, yeşil, kırmızı oranj, siyah ve beyaz renklerinden oluşuyor. 

Saç aksesuarları ve gözlüklerle zenginleşen koleksiyonda, arı peteklerinden ilham alan structured  formlar, printler  ve örme jakarlar dikkat çekiyor. Koleksiyonun tamamı yüksek el işçiliğinin dokunuşlarını sergiliyor.


1 yorum:

Thanks for your comments.