9/01/2014

BU KIŞ H&M’İN YILBAŞI KAMPANYASININ YILDIZLARI TONY BENNETT VE LADY GAGA

H&M, 2014 yılbaşı kampanyasında Tony Bennett ve Lady Gaga’nın yer alacağını duyurdu.

Reklamda iki süper star beraber rol alıp, 23 Eylül’de çıkacak olan albümleri Cheek to Cheek’ten bir parça seslendirecekler. Çıkacak olan bu albüm, jenerasyonları aşan bu iki sanatçının, caz müziğini kutlamak için bir araya gelmesi sayesinde ortaya çıktı. Kampanya global olarak Kasım ayında televizyonlarda gösterilmeye başlanacak. Reklamın daha uzun bir versiyonu ise hm.com ’dan izlenebilecek. Online, yazılı ve açıkhava reklamlarda ise Tony Bennett ile Lady Gaga’nın beraber çekimleri yer alacak.

Şu anda artRAVE: ARTPOP Ball turnesinde olan ve Türkiye’yi de ziyaret edecek olan Lady Gaga, her yaptığı işte moda ve müziği bir araya getiren, jenerasyonunun en büyük yıldızlarından bir tanesi. 2013 Kasım ayında Lady Gaga, New York Times Square’deki H&M Flagship mağazasını binlerce hayranı eşliğinde bizzat açmıştı.

Dünya çapında bir müzisyen olan ve 17 kez Grammy kazanan Tony Bennett, müzik kariyerinin 7. onyılını yaşıyor. Bennett aynı zamanda en prestijli caz ödüllerinden biri kabul edilen NEA Jazz Master ve Kennedy Center Onur Ödülü sahibi. Tony Bennett ve Lady Gaga’nın uzun zamandır beklenen albümü modern zamanların en önemli pop ikonu ile müziğin efsanelerinden birini bir araya getiriyor.

#HMHoliday - #HMTonyGaga




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Thanks for your comments.