7/09/2014

Dünyanın Renkleri, Post-it® Notes’le elinizin altında!

Dünyanın dört farklı bölgesinden ilham alan renk paletiyle Post-it® Notes Dünyanın Renkleri koleksiyonu, renklerdeki en son trendleri yakalıyor. Ünlü stilist Brad Goreski’nin hazırladığı modern, maceracı, otantik ve etkileyici koleksiyon, Bangkok, Mikonos, New York ve Rio de Janeiro’nun ruhunu yansıtan renkleri içeriyor.

3M’in en beğenilen ürünlerinden biri olan Post-it® Notes, Dünyanın Renkleri koleksiyonu ile not kağıtlarına, yepyeni renkler kazandırıyor. Ünlü stilist Brad Goreski’nin egzotik yerlerden ilham alarak yarattığı yeni koleksiyon, dünyanın dört farklı bölgesinden alınan renklerle en son trendleri yakalıyor. Koleksiyondaki renkler Bangkok, MikonosNew York ve Rio de Janeiro’nun ruhunu yansıtıyor.

Post-it® Notes Renk Elçisi Brad Goreski “Nereye seyahat edersem edeyim her zaman gittiğim yerden ilham alırım. Post-it® Notes Dünyanın Renkleri koleksiyonunda farklı yerlerin enerjisinden ilham alan renkler sunarak, bu büyüleyici destinasyonları anlatan tonlar kullandık” diyor. Post-it® Notes markasının global direktörü Jeff Hillins ise koleksiyonu “30 yılı aşkın süredir Post-it® Notes, insanların hayatlarına renk getirmek için yeni yöntemler sunuyor. Post-it® Notes not kağıtları, iletişim kurma, düzenleme gibi gündelik hayatı kolaylaştıran işlerde kullanılmanın yanında renkli ve inovatif ürünler yaratılmasına önayak oluyor ve büyük fikirlere ilham veriyor. Post-it® Notes Dünyanın Renkleri koleksiyonu, renklerin sizi başka yerlere taşımasını sağlıyor ve stilinizi ifade etmeniz için daha fazla seçenek sunuyor.” sözleriyle anlatıyor.

Göz alıcı parlak tonlardan modern ve cesur tonlara uzanan renk paleti
Modern, maceracı, otantik ve etkileyici olan Post-it® Notes Dünyanın Renkleri koleksiyonu ilham aldığı yerlerin stil ve kültüründen yansıyan canlı renkleri bünyesinde topluyor. Post-it® Notes Dünyanın Renklerikoleksiyonunun renk paleti, göz alıcı parlak tonlardan modern ve cesur tonlara uzanıyor.

Canlılığıyla herkesi büyüleyen Bangkok sokakları; pek çok tat, etki, ses ve görüntüyü bir araya getirerek eşsiz bir füzyon oluşturuyor. Şehrin gelenekleri ile şehri keşfetme arzusu bir araya gelerek karşınıza neşeli renk tonları çıkarıyor. Bu tonların egzotik dansı sizi, duygularınızı cesurca ifade etmeye davet ediyor.



Görkemli, otantik ve ihtişamlı bir ada Mikonos Ege Denizi’nde antik ve moderni buluşturan ada, mavi ve beyaz ağırlıklı tonlarıyla akıllarda yer ediyor. Bu tonlardan ilham alan Mikonos renk koleksiyonu, tarz sahibi ama dingin bir his yaratıyor.


Fırsat ve heyecanın başkenti “Uyumayan Şehir” New York, kendisini ziyaret eden herkeste iz bırakıyor. Dünyanın dört bir yanından gelen etkileşimleri bir potada eriten şehrin, özgün bir ruhu var. Bu ruhu yansıtan New York renk koleksiyonu şehrin metal, taş ve gökdelenlerinin gri ve mavisinden, ünlü siluetini aydınlatan güneşin parlak sarısına kadar geniş bir yelpaze sunuyor.



“Harikulade şehir” olarak bilinen Rio de Janeiro, dağlar, kumsallar, yağmur ormanları ve koyu mavi denizin heyecan verici birleşiminden oluşuyor. Şehrin kendine özgü ritmi, dünyanın en renkli bölgelerinden biri olmasını sağlıyor. Etkileyici ve dikkat çekici renklerden oluşan Rio de Janeiro koleksiyonu şehrin aynı anda hem telaşlı hem de tasasız yaşam tarzını temsil ediyor.



Aralarından seçmesi çok zor ama benim kişisel favorim Mikonos renkleri sanırım :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Thanks for your comments.