4/18/2014

VOGUE EYEWEAR YENİ MARKA YÜZÜ: ECE SÜKAN


Vogue Eyewear gözlük markası, Türkiye'de ilk defa lokal bir marka yüzü ile anlaştığını duyurdu. Markanın yeni sezonda birlikte çalışacağı isim ünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan.

İstanbul, 17 Nisan 2014 – Her sezon, uluslararası moda trendlerini yeni ve orijinal kreasyonlar ile zenginleştiren ünlü İtalyan gözlük markası Vogue Eyewear İstanbul’da gerçekleşen basın lansmanı ile popüler, güzel ve yetenekli stil danışmanı Ece Sükan’ın, Türkiye’deki yeni marka yüzü olduğunu duyurdu.  Luxottica Türkiye Ülke Müdürü İlker Mat, Luxottica Türkiye Pazarlama Müdürü Ömer Altıkardeşler veEce Sükan’ın katılımıyla Karaköy’ün popüler restoranlarından biri olan Ferah Feza’da gerçekleşen lansmanda, Ece Sükan’ın yer aldığı yeni sezon reklam filmi çekiminden kareler de ilk defa basına gösterildi.

Vogue Eyewear Global Marka Direktörü Mariavittoria Di Stasi ve Luxottica Türkiye Ülke Müdürü İlker Mat, bu anlaşmadan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. “Vogue Eyewear markası ile bu yıl dünyada bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’deki lokal marka yüzümüz olarak Ece Sükan ile anlaştık. Ece Sükan yapmış olduğu her işte son derece başarılı olmuş, stil sahibi bir profesyonel. Onun moda dünyasındaki bu duruşu, Vogue Eyewear marka değerleri ile tamamen örtüşüyor. Ece Sükan’ı, bu işbirliği kapsamında Vogue Eyewear ile yan yana görmekten çok mutluyuz.” dedi.


Ece Sükan ise Vogue Eyewear ile çalışmaktan büyük keyif duyduğunu belirterek konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Vogue Eyewear markası ile çalışmak oldukça heyecan verici ve bu işbirliğinden keyif aldığımı belirtmeliyim. Reklam çekimlerinde benim de tanıttığım koleksiyon oldukça stil sahibi, bir o kadar da renkli. Umuyorum ki herkes koleksiyonu en az benim kadar beğenir.”

Koleksiyonlarını dinamik, meraklı, cesur ve kendi kişiliğini ifade etmek için daima uygun stilin arayışında olan kadınlar için tasarlayan Vogue Eyewear, mükemmeliği ve çekiciliği ön plana çıkartan detayları ve en son trendler ile uyumlu modelleri ile dikkatleri çekiyor.




2 yorum:

  1. Ece'ye yakışır! kendisinin büyük bir hayranıyım zaten:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayılıyorum kendisine çok zarif bir kadın :)

      Sil

Thanks for your comments.