3/07/2014

BIODERMA’NIN MUCİZE FORMÜLÜ: MISELSOLÜSYONLARI

“Biyolojiden güç alan dermatoloji” ilkesini benimseyen BIODERMA, 35 yıllık tecrübesiyle günümüzde, 50’den fazla uluslararası patent, Fransa’da onlarca dermatolog ve biyoloğa sahip 3 laboratuvar ile cilt üzerine yeniliklere imza atmaya devam ediyor.
1995 yılında misel solüsyon teknolojisini sunduğunda, hassas ciltlerin dermatolojik hijyeni hakkındaki tüm kuralları değiştiren BIODERMA, hassas biyolojik formülleriyle misel solüsyonları farklı cilt tiplerine özel temizlik ve spesifik bakımı birlikte sunuyor.

Sensibio H2O hassas cilt serisi
Toleridine® ve Rosactive® kompleksleri sayesinde hassas cildin tolerans seviyesinin yükselmesine ve kızarıklık sorununun giderilmesine yardımcı olan Sensibio serisi, hassas cilt bakımı yapar ve tedaviye destek olur.
Hassas ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici, makyaj çıkarıcı ve yatıştırmaya yardımcı misel solüsyon. İçeriğindeki miseller, ciltteki makyajı, birikintiyi ve kirleri nazikçe giderir. Aktif yatıştırıcı salatalık ekstresi, ciltte tahriş oluşmasının önlenmesine destek olur.
Göz çevresi ve yüzde yüksek toleransa sahiptir. Pamuk yardımıyla sabah ve/veya akşam kullanılabilir.
Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı:100 ml 22,50 TL- 250 ml 42,50 TL - 500 ml 59,50 TL            
Sebium H2O karma ve yağlı cilt serisi
Karma ve yağlı ciltler için geliştirilen durulama gerektirmeyen temizleyici ve makyaj çıkarıcı misel solüsyon Sebium H2O, cildi kurutmadan fazla yağı ve kiri temizler. Sebium H2OFluidactiv® kompleksi sayesinde yağ dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur.
Göz çevresi ve yüzde yüksek toleransa sahiptir. Komedojenik değildir.Pamuk yardımıyla sabah ve/veya akşam kullanılabilir.
Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı: 100 ml 22,50 TL- 250 ml 42,50 TL- 500 ml 59,50 TL

Hydrabio H2O nemsiz cilt serisi
Nemsiz ciltler için geliştirilen nemlendirici, temizleyici ve makyaj çıkarıcıHydrabio H2O,misel solüsyon içerdiği Aquagenium®patenti ile cildin su tutma kapasitesinin artırılmasına destek olur. Ayrıca gliserinve ksilitolile cildin tüm katmanlarını nemlendirir. İçeriğindeki ramnoz ve salatalık ekstresi sayesinde yüz ve göz çevresi için hem rahatlama hem de optimum tolerans sağlar. Formülündeki miseller, ciltteki makyajı, birikintiyi ve kirleri nazikçe giderir. Komedojenik değildir. Bir pamuk parçasıyla yüz ve göz çevresine istenilen sıklıkta uygulanabilir.
Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı: 250 ml 44,50 TL

MİSEL SU NEDİR?
Misel, hafif, iyonik olmayan yıkama maddelerinin yoğun bir konsantrasyonunu içeren sıvı çözeltisidir. Üstün hijyen kabiliyetine sahip olan miseller son derece ince ve görünmez mikrosferlere benzerler ve sürekli sudaki süspansiyonun içinde kalabilirler. Onlar sayesinde de misel su, suyun rahatlatıcılığıyla yağın tekniğini birleştirir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Thanks for your comments.