3/07/2014

BALENCIAGA'NIN YENİ KOKUSU ROSABOTANICA

BALENCIAGA’NIN YENİ KOKUSU ROSABOTANICA DOUGLAS MAĞAZALARI’NDA

Güzellik Partneriniz Douglas, taze ve ferah gül kokusunu baz alarak oluşturulan Balenciaga’nın yeni parfümüRosabotanica’yı mağazalarında satışa sundu.
Modern ve aydınlık karaktere sahip Rosabotanica, aromatik kokusuyla büyüleyici bir etki bırakıyor. Usta parfüm tasarımcıları Olivier Polge ve Jean-Christophe Herault tarafından hazırlanan Rosabotanica, “ yumuşak odunsu aromalar ve narenciye damlaları ile hafifletilmiş” büyülü, baharatlı, çekici bir gül kokusunun özelliklerini taşıyor.Rosabotanica’nın romantizmini simgeleyen Amerikalı ünlü oyuncu Kristen Stewart, etkileyici kokunun saflığını ve muhteşemliğini yansıtıyor.  
Dip notalarında beyaz odunsuları ve amberi barındıranRosabotanica’nın üst notaları ise biber ve limondan oluşuyor. Etkili karışımıyla daha derin nüans ve duygusallık sağlayanRosabotanica dikkatleri üzerine çekmek isteyenlerin ihtiyacını karşılıyor. Doğallığı ve feminenliği temsil edenRosabotanica ağırbaşlılığın yanı sıra zıtlıkların ahengini niteliyor.
Ayrıca Douglas kadınları güzellik adına merak ettikleri her ürün ve uygulama ile ilgili bilgiyi Douglas’ın uzman danışmanlarından öğrenebiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Thanks for your comments.