3/17/2013

LUSH LANSMANI


8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sevgili Mamonteka'nın organize ettiği Lush Gordion mağazasına Ankaralı bloggerlar olarak davetliydik.Sanırım Lush Lansmanı ile ilgili en geç yazı yazan benim ama maalesef fotoğrafların azizliğine uğradığım. Lush çalışanları bize ürünleri büyük bir sabırla ve incelikle tek tek anlattılar, demoları gösterdiler, sorularımızı yanıtladılar. 


Ayrıca bizim için çok lezzetli, harika görünümlü ikramlar hazırlamışlardı. Zuhal Hanıma ve tüm Lush Gordion çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.


Lush; taze el yapımı kozmetik üreten, ürünlerinin üzerinde ürünü kimin bulduğu , üretim ve son kullanma tarihleri yazan  ince düşünceli bir marka. Benim için en önemli olanları ise ürünlerinde yok denecek kadar az katkı maddesi bulunması ve kesinlikle hayvanlar üzerinde test yapmamaları. 


Gelelim lansmana; Lush'ın en çok beğenilen, banyo keyfi yapmayı sevenler için birebir banyo balistiklerini tek tek denedik. Görünüm ve koku açısından gerçekten muhteşemler.


Cilt Bakım köşesinde her cilde, her ihtiyaca göre ürünler bulmak mümkün. Benim gibi hassas ve alerjik cildi olanlar için; hem katkı maddesi olmayan hem de derinlemesine nemlendiren kremleri ben çok beğendim. Ayrıca çok güzel kokuyorlar :)


Emotional Brilliance kozmetik bölümü ise hem cıvıl cıvıl hem de çok eğlenceli çünkü orada sizi bekleyen bir oyun var. Renkli küçük tabletlerin bulunduğu bir çark var ve o an size en yakın gelen üç rengi seçiyorsunuz, renkler de size kişiliğinizi anlatıyor. İlginç ve eğlenceli bir oyun, online olarak buradan da oynayabilirsiniz.


Sırada en sevdiğim sabunlar bölümü var. O kadar çeşitli, o kadar güzel kokulu sabunlar var ki seçmekte çok zorlandım açıkçası. Cildim biraz kuru olduğu için aynı zamanda nemlendirici özelliği olan ve tabi ki güzel kokan bir ürün istiyordum, hepsi çok güzeldi ama sonunda Sultana of Soap aldım. 


Bu stick şeklinde olanlar ise her biri birbirinden hoş kokan Lush'ın koku ürünleri. Dudak bakım ürünlerinin kokusu, tadı ve yenilebilir olması (evet yenilebilir) çok yaratıcı ve kullanışlı. Lush markasını farklı yapan ve bir adım öne geçiren özelliklerden biri ise, kişiye özel tester imkanı sunmaları. Şampuan ve saç kremi gibi ürünleri de sizin için minik kaplara koyuyorlar ve deneme imkanı sunuyorlar.


Bize özel hediyeleri de vardı; true göz farı "odak" (doğru yolda olduğumu söylüyor :)) saça parlaklık veren ultimate shine kalıp şampuan ve henüz piyasaya çıkmak üzere olan fun mavi oyun hamuru şeklinde çok yönlü kullanımı olan şampuan, banyo köpüğü ya da siz ne için kullanmak isterseniz. 

NOT: Fotoğraflarda bana büyük yardımı dokunan, kendi fotoğraflarından gönderen Gökçen'e de çok teşekkür ederim. Fotoğrafların bir kısmı ona aittir. Çok güzel vakit geçirdik ve çok tatlı insanlarla tanıştım. Umarım böyle buluşmaların devamı gelir :)


6 yorum:

  1. amazing pics !!

    www.izabielaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Omg, love your style! <3

    Do you want to follow each other?

    YanıtlaSil
  3. Hello sweety! This is such a amazing post to observe! Utterly like it! Are we following yet? If not then let's follow via GFC, BL, LB and FB too! Let me know, I always follow back! (: New post on my blog! Stop by me soon! xx

    With love ❤.
    www.fashionholicsparkle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. bu yılın yeni moda
    tasarımları çok iyi olmuş

    YanıtlaSil
  5. Great posts! I need to try this!
    chromobeauty.blogspot.com

    YanıtlaSil

Thanks for your comments.