2/28/2013

NUDE ETKİSİ

Her zaman dengeyi sağlamaya çalışan insanlardanım ve bu yüzden bu kadar pırıltılı yazıdan sonra biraz sadeliğe yönelmek istedim. Mart ayına girmek üzereyiz ve elbette baharın gelişini cıvıl cıvıl renklerle kutlayacağız. Baskılar, desenler, çiçekler, neonlar derken kombin yapmamız zorlaşacak; işte bu noktada imdadımıza nude parçalar yetişiyor.
 I am one of those people who try toprovide balance in their lives; so I decided to write more simple trends after my shinny posts. We are about to enter March and of course most of us will celebrate it with chirpy colours. It will be hard to combine our printed, floral, patterned and neon clothes and this is the point where nude pieces help us.


Uzun bir süredir hayatımızda fazlaca yer edinmeye başlayan nude tonları bu ilkbahar sezonunda da sıkça göreceğiz. Oldukça şık ve elegan görünen nude parçaları seçerken dikkatli olmanız gerekiyor. İkinci ten gibi gözükmemesi için ten renginizle birebir renkleri tercih etmemelisiniz yoksa ciddi anlamda "çıplak" görünebilirsiniz. Bunun için seçeceğiniz kumaş da çok önemli.
       We are so familiar with nude tones for a long time and this season we will continue to see them. You should be carefull while choosing nude pieces which look so elegant and stylish. In order to avoid the "naked" look; you should not prefer the ones that are the same colour with your skin. The fabric of the cloth that you choose is also very important.


Nude renkler için o kadar fazla seçenek var ki; her tarza ve her kişiye uyumlu parçalar bulmak çok kolay. Yumuşak bir görünüm elde etmek için pudra, buz mavisi ve ya beyazla birlikte kullanabilirsiniz
There are lots of nude choices that fits every type and style of people. If you want to get soft look; you can prefer soft pinks, ice blue or white with your nude piece.


Daha iddialı bir görünüm içinse bordo, siyah, leopar ve ya altın sarısı ile bütün dikkatleri toplayabilirsiniz.
Use burgundy, black, leopard or gold to get more assertive look and gather everyones attention.



Bu sezon oldukça favori olan neonlarla kullanmak ise hem çok eğlenceli hem de oldukça trend. 
It is so enjoyable and trendy to use nude colours with neons which are so popular this season.



Hem daha doğal hem de daha zarif bir görünüm için güzelliğimizi tamamlayan nude oje ve rujları da unutmamak gerek.
Also we should not forget nude coloured nail polishes and lipsticks that gives us more natural and elegant look.



Pasteller, iddialı renkler ya da neonlar; sizin favoriniz hangisi?
Pastels, assertive colours or neons; which is your favorite one?

7 yorum:

  1. Senin postların gerçekten çok hoşuma gidiyor.İlgiyle okuyorum:))

    YanıtlaSil
  2. bu nude etkisini çok seviyorum ben, kırmızı halıda giyilen hafif ışıltılı nude giysiler de harika duruyor ama günlük hayatta da pastel renklerle birlikte giymekten çok keyif aldığım birşey. Arada dengelemek iyidir:P
    Sevgiler cnm:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben siyahla uyumuna bayılıyorum. Denge her zaman iyidir. Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Nude tonları 21. yüzyılın en büyük modalarından birisi olsa gerek. Ben ancak o yıllarında bu işten ciddi ciddi anlamaya başladığım için senin de fotoğrafını koyduğun Burberry yaz 2010'dan önce ilgi görüyor muydu çok hatırlamıyorum ama önceki yıllarda insanların kullanmaktan sakındığı neutral tonlar günümüz modasının temel taşlarından. Kombinlerde kullanırkenki rahatlık ve dengeleme yeteneği, özellikle ayakkabılarda boyu daha da uzun göstermesi gibi yararları saymakla bitmez :)

    http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni trendlerin özellikle böyle cesaret isteyenlerin kırmızı halıdan günlük hayata geçişi ve adaptasyonu biraz zaman alıyor. Ben de ayakkabı ve çantalarda çok beğeniyorum:) Teşekkürler :)

      Sil

Thanks for your comments.