11/17/2012

Fashionable Disney World

                  
       Küçük büyük herkesin severek izlediği Disney karakterleri artık moda dünyasına adım atıyor. Sevimli fare Mickey Mouse ve arkadaşları, güzeller güzeli prensesler, sevimli hayvan dostlarımız, iyilik perileri ve tabii ki olmazsa olmazımız kötü kalpli cadılar. Disney karakterlerini bilmeyeniniz yoktur, çocukluğumuzdan beri hayatımızdaki yerleri büyük ve hala kıyafetlerimiz, defterlerimiz, kalemlerimiz ya da peluş oyuncaklarımızın bir kısmı onlardan oluşuyor. Barneys de bu sevgiyi Disney ile ortak bir proje yaparak moda severler ile buluşturuyor ve kısa bir çizgi film yapıyorlar.


Film Minnie Mouse'un Paris'e gitmesi ve orada moda dünyasının içinde geçirdiği harika vakitleri hayal etmesiyle ilgili. Minnie diğer Disney karakterleriyle birlikte moda haftasına katılıyor ve orada bir çok ünlü isimle karşılaşıyor. Filmde Sarah Jessica Parker, Anna Dello Russo, Lady Gaga, Alber Elbaz ve Naomi Campbell gibi bir çok ünlü isimin çizgi karakter haline dönüştürüldüğünü görüyoruz. 



Minnie ve arkadaşları birbirinden ünlü tasarımcıların kostümleriyle podyuma çıkıyor. Minnie pembe Lanvin elbisesiyle, Daisy - Dolce and Gabbana, Mickey - Balenciaga, Goofy - Balmain, Pamuk Prenses - Nina Ricci gibi birbirinden şık markalarla karşımızdalar. Ancak bizim minik kahramanlarımız manken fiziğine sahip olmadığı için Tinkerbell'in sihirli değneğiyle manken fiziğine bürünerek kıyafetlerini taşıyorlar.  Bu durum bir çok kişi tarafından eleştiriye neden olsa da filmin sonunda Minnie'nin ayna karşısında kendisini gerçek vücuduyla ve elbisesiyle çok beğenmesinin eleştirilere cevap olduğu söyleniyor. İşte podyumdaki Disney karakterleri ve kıyafetleri.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Thanks for your comments.